EEN MIRACULEUZE BALLONSAFARI

Ballon safari tijdens safari met caracal tours & safaris in serengeti in Tanzania

Hé medeavonturiers,

Ik ben razend enthousiast om met jullie de opwindende ervaring te delen die mijn familie en ik hadden tijdens een ballonsafari in het majestueuze Serengeti. Na een eeuwigheid te zijn opgeslokt door werkgerelateerde zaken, was de kans om opnieuw verbinding te maken met de natuur en de schoonheid van de Serengeti te aanschouwen werkelijk een droom die uitkwam.

Terwijl we met onze jonge kinderen aan boord gingen van de heteluchtballon, stroomde opwinding door onze aderen. Ik geef toe, ik was een beetje nerveus toen ons werd opgedragen om te gaan liggen in de mand voor het opstijgen. Maar toen de heteluchtballon langzaam opsteeg, ons van onze horizontale positie naar een verticale tilde, werden mijn zenuwen vervangen door ontzag en verwondering.

Met de zon die zijn gouden gloed uitstraalde over de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, stonden we in ontzag terwijl het landschap onder ons ontvouwde. De kleuren van de dageraad schilderden het canvas van de Serengeti in tinten van goud en amber, waardoor een adembenemend schouwspel ontstond dat voor altijd in onze herinneringen gegrift zal staan.

Terwijl we sierlijk boven de savanne zweefden, met onze kinderen en mijn man aan mijn zijde, kon ik niet anders dan een gevoel van dankbaarheid voelen voor dit magische moment. Omringd door de uitgestrektheid van de Serengeti werden we herinnerd aan de schoonheid en pracht van de natuurlijke wereld.

In dat vluchtige moment, terwijl we tussen de wolken zweefden, waren we ondergedompeld in het Meesterwerk van de Schepping, een kunstwerk dat onze harten en zielen betoverde.

Tot ons volgende avontuur,

Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.