.

De Grote Trek

Ontsnap aan de alledaagse drukte. Dompel jezelf onder in de betoverende schoonheid van Tanzania tijdens onze avontuurlijke 15-daagse signature safari. Van adembenemende safari’s in de wildernis van nationale parken tot culturele ontdekkingen in kleurrijke dorpen, deze reis belooft een onvergetelijke reis vol wonderen en ontdekkingen. Bezoek de hoogtepunten zoals de Serengeti en Ngorongoro krater, gecombineerd met minder bezochte plekken als Lake Natron en Enduimet. Pak je koffers en laat je meevoeren op een reis vol avontuur, natuur en authenticiteit in het hart van Afrika.

Dag 1: Noord-Serengeti

Stap aan boord van een vlucht vanaf Kilimanjaro Airport naar de Serengeti en laat je avontuur beginnen! Bij aankomst word je verwelkomd door je gids en meteen naar Acacia Migration Camp gebracht. Na een smakelijke lunch gaan we op safari naar de Mara-rivier, op zoek naar de spectaculaire grote migratie. Duizenden gnoes en honderden zebra’s steken de rivier over, terwijl krokodillen op de loer liggen. Sluit de dag af met een heerlijk diner in de lodge, omgeven door medereizigers met wie je de opwinding van de dag kunt delen. Dit wordt een onvergetelijke ervaring!

Gnoes die de Mara river oversteken tijdens een safari met Caracal Tours & Safaris in Tanzania
Luipaard tijdens een safari met Caracal Tours & Safaris in Tanzania

Dag 2: Mara gebied

Vandaag gaan we op avontuur op zoek naar de spectaculaire rivercrossings. Langs de rivier speuren we naar gnoes die zich verzamelen voor de oversteek, terwijl krokodillen en gieren geduldig wachten. Tijdens onze safari over de uitgestrekte vlaktes bewonderen we de diverse wilde dieren van het park. Het hoge gras biedt perfecte schuilplaatsen voor leeuwen, luipaarden en jachtluipaarden, terwijl neushoorns soms ook hun opwachting maken. Na dit avontuur keren we terug naar Acacia Migration Camp voor een heerlijke maaltijd en welverdiende rust. Laat het wildernisavontuur maar beginnen!

Dag 3: Mara gebied

Nog een dag vol safari-avontuur wacht ons in dit adembenemende deel van de Serengeti. Wie weet krijgen we nog een indrukwekkende rivieroversteek te zien of ontmoeten we andere wilde dieren die de uitgestrekte savanne te bieden heeft. Tijdens een ontspannen picknick lunch op een idyllische plek in het park nemen we even de tijd om te genieten van de rust en schoonheid om ons heen. Na deze laatste betoverende dag in de Serengeti verzamelen we rond het kampvuur onder een fonkelende sterrenhemel en reflecteren we op de pracht van de natuur die we hebben ervaren.

Gnoes in Serengeti tijdens een safari met Caracal Tours & Safaris in Tanzania
Gnoes in Serengeti tijdens een safari met Caracal Tours & Safaris in in Tanzania

Dag 4: Vertrek

Na een heerlijk ontbijt begeleidt jullie gids jullie naar de airstrip voor de volgende etappe van jullie reis. Met weemoed nemen we afscheid van dit schitterende stukje Afrika, vol onvergetelijke momenten en adembenemende natuur.

Verleng deze trip met een tbeklimming van de Kilimanjaro en/of een strandvakantie op Zanzibar.

Vanaf $1499

(deze prijs hangt af van het seizoen en het aantal personen waarmee gereisd wordt)

Details van de reis

Wij bieden deze reis aan als privé-safari. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen binnen het gezelschap en de leeftijd van de reizigers. Het volgende is inclusief: park fees, concession fees, camping fees, excursies als genoemd, transport met landcruiser pop-up dak voor alle zeven dagen, Engelssprekende gids, volpension accommodatie, drinkwater en alles verplichte belastingen. Niet inclusief zijn fooien, andere drankjes en persoonlijke uitgaven.

De genoemde accommodatie zijn slechts ideeën en kunnen vervangen worden door andere. Vraag naar de mogelijkheden voor andere accommodatie of groepsreizen.

Deze reis boeken of meer weten?